Avukat Vizesi

Avukatlar için, İtalya güncel evrak listesi

  • Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli ve imzalanmış pasaport.
  • Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfası olmalı ve var ise eski pasaport
  • 2 adet biometrik özelliklere uygun vesikalık resim (6 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı).
  • Tur programı (otel ve uçuş bilgileri gözükmelidir) ve turdan alınacak seyahat edecek kişilerin isimleri gözüken yazı.
  • Tur sözleşmesi çift taraf imzalı kaşeli
  • Tur ile gitmeyecek kişiler otel ve uçak rezervasyonlarını sunmalıdır.
  • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus müdürlüğünden alınacak olup ikamet adreslerinin gözükmesi gerekiyor)
  • Ticari gidecek kişiler davetiye visura camera belgesi, davet edenin kimlik yada pasaport fotokopisi
  • Akraba ziyareti için gidecek kişiler belediye onaylı davetiye ve davet eden kişinin pasaport fotokopisi ve gelir evrakları
  • Avukatlık kimlik kartı fotokopisi
  • Şahsi dilekçe ingilizce
  • baro yazısı
  • vergi levhası
  • Şahsi üç aylık güncel bakiyeli banka hesap dökümü orjinali bankadan kaşeli ve imzalı, bankanın imza sirküleri
    (eğer çalışan ise son 3 aylık maaş bordrosu eklenmelidir)

Yorum Yapabilirsiniz

      Biz Sizi Arayalm